Nämä tuotteet ovat meidän oman tuotetestauksen jälkeen todettu Suomen oloissa loistavasti toimiviksi tuotteiksi.

Nanolex Si3D HD

Nanolex Si3D HD on tuoteperheen lippulaivapinnoite. Pinnoite perustuu nimensä mukaisesti Si3D-molekyyleihin, jotka rakentuvat piistä, typestä, vedystä ja orgaanisista aineista kuten hiilestä.

Tämä pinta hylkii tehokkaasti likaa ja kemikaaleja. Maalipinnan lisäksi tuote soveltuu ulkoisille muovi- ja metallipinnoille. Valmistajan lupaama kesto oikein hoidettuna 48 kk / 55 000 km.

Nanolex Si3D

Nanolex Si3D on pinnoite, joka perustuu nimensä mukaisesti Si3D-molekyyleihin jotka rakentuvat piistä, typestä, vedystä ja orgaanisista aineista kuten hiilestä. Valmistajan lupaama kesto oikein hoidettuna 24 kk / 30 000 km.

Nanolex SiShield

Kestävyydessä SiShield asettuu hieman Si3D:n alapuolelle n. 20 000 km:n kestollaan. SiShield on oiva valinta, kun halutaan varmistaa laadukas lopputulos edulliseen hintaan.

Nanolex Si3D Base Coat

Nanolex Si3D BC on suunniteltu pohjustuspinnoitteeksi Nanolex Si3D:n alle. BC:n erikoisominaisuutena on joustavuus ja erinomainen tarttuvuus, joka takaa parhaan mahdollisen pohjan itse Si3D-pinnoitteelle.

BC on kemiallisesti hyvin kestävä, mutta ei kovinkaan hydrofobinen. Siksi on suositeltavaa laittaa BC:n päälle aina Si3D-pinnoite. Si3D antaa myös värille syvyyttä ja kiiltoa enemmän kuin pelkkä BC.

Suosittelemme BC:tä erityisesti pehmeille ja helposti naarmuuntuville lakkapinnoille. BC on kerrostettavissa: kaksi kerrosta on optimaalinen määrä.

Nanolex Ultra Glass

Nanolex Ultra Glass on lasipinnoitteista kestävin ja se muodostaa kemiallisen sidoksen lasin kanssa. parantaa näkyvyyttä ja vähentää tuulilasinpyyhkijöiden käyttötarvetta, koska vesipisarat alkavat liikkua lasilla jo n. 60 km/h nopeudessa. Ultra Glass helpottaa myös lasin puhtaanapitoa ja jään irtoamista talvella.

Gtechniq C4

Gtechniq C4 palauttaa maalaamattomat muovipinnat uutta vastaavaan kuntoon. Yksi käsittelykerta kestää jopa kaksi vuotta.